Skip to main content

UNA RECONSTRUCCIÓ VERDA PER A VALÈNCIA

Dimarts 12 Maig 2020, 17:00h.

Segueix-ho en Youtube: https://bit.ly/you2beTEU

La crisi de la COVID-19 ha posat a les ciutats davant d’una cruïlla vital. Les ciutats poden eixir de la crisi amb polítiques de retorn a la normalitat prèvia, és a dir, a les crisis climàtica, de desigualtat, de pol·lució a les ciutats i de segregació urbana, o poden començar a albirar una nova normalitat basada en la transformació sostenible de les formes de viure la ciutat i de l’economia urbana.

Amb aquest webinar la Càtedra de Transició Energètica Urbana UPV-Las Naves vol contribuir a encetar un diàleg a la ciutat de València al voltant de qüestions com:

  • Fins a quin punt ha avançat València en una transició verda?
  • Quin horitzó podem imaginar per a València per a 2030?
  • València pot fer la transició ecològica a soles? Amb qui més hauria de comptar?
  • Quin paper poden jugar el barris i els districtes?

Tindrem com a ponents Marta Ribó, coordinadora de Justícia Alimentària del País Valencià; Andreu Escrivà, divulgador i tècnic ambiental de la Fundació València Clima i Energia; i Andrés Boix, professor de Dret Administratiu de la Universitat de València i co-Director de la Càtedra d’Economia Col·laborativa i Transformació Digital de la UV.

Moderarà el debat Paula Otero, investigadora de l’Institut INGENIO (CSIC-UPV).

El debat es podrà seguir en Youtubehttps://bit.ly/you2beTEU

Estem recollint preguntes per als ponents: https://bit.ly/tenspreguntes

Aquest segon diàleg tindrà continuïtat amb un tercer diàleg sobre estratègies de ciutat per a la transició ecològica en la segona quinzena de maig.