Aportem un enfocament multidisciplinari que combina les perspectives tècniques, econòmiques, social i geogràfica
L'EQUIP

Carla Montagud
Doctora Enginyera Industrial
Enginyera Industrial (Especialitat Energia) i Doctora Enginyera Industrial per la Universitat Politècnica de València (UPV), Espanya. Actualment a l’àrea tèrmica de l’Institut Universitari d’Enginyeria Energètica, i en la subdirecció de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials (ETSII) de la UPV.
La seua activitat investigadora, com a membre de l’àrea tèrmica del IUIIE, se centra en el Disseny, Modelat, Anàlisi Energètic i Optimització Tècnic-econòmic de sistemes energètics complexos per a la producció de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària. Promou que la societat tendisca cap a un sistema energètic 100% renovable, eficient, integrador i sostenible per a poder combatre la pobresa energètica i el canvi climàtic.

Tomás Gómez Navarro
Doctor Enginyer Industrial
Director de l’Institut d’Enginyeria Energètica
Enginyer Industrial i Doctor Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de València (UPV), Espanya. Actualment en l’àrea d’Energies Renovables i Serveis Energètics Avançats de l’Institut Universitari d’Enginyeria Energètica.
La seua trajectòria comença investigant la relació entre les activitats econòmiques i el medi ambient fa més de 20 anys. De les Avaluacions Ambientals va passar a les propostes de Producción Neta i Eco-innovació, d’ací les Energies Renovables. Promou que l’energia siga un dret, que les fonts d’energia siguen netes e inesgotables i que es prenga consciència de la limitació d’eixe recurs per a fer-lo tan eficient com siga posible.
Té nombroses publicacions sobre aquestes citades matèries, entre artícles de revista, patents i llibres. A més ha liderat o participat en nombrosos projectes amb finançament públic o privat, internacional o nacional. Ha impartit més de 1200 hores de seminaris i conferències en països europeus com França, Alemanya, Polònia o Italia; i païssos llatinoamericans com Colombia, Xile, Argentina, Ecuador, Uruguay, República Dominicana, etc.

Iván Cuesta
Enginyer Industrial i Doctor

Álvaro Manso
Doctorand en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional

David Tortosa
Estudiant d’Enginyeria de l’Energia
Estudiant del grau en Enginyeria de l’Energia a la Universitat Politècnica de València. Em dedique al desenvolupament de comunitats
energètiques en l’àrea d’Energies Renovables de l’Institut Universitari d’Enginyeria Energètica. Molt interessat en el desafiament
tècnic, social, mediambiental i econòmic que ens ofereix la transició energètica.
Llegir més >>

Mireia Roncero
Enginyera Química
Estudiant del Màster en Tecnologia Energètica per al Desenvolupament Sostenible de la Universitat Politècnica de València.
Llegir més >>

Isabel Aparisi
Doctoranda en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional

Ricardo Tecles
Enginyer en Tecnologies Industrials
Actualment estudie l’Especialitat d’Utilització d’Energia del Màster Universitari en Enginyeria Industrial de la Universitat Politècnica de València. Des de xicotet he crescut en un ambient en el qual s’ha generat energia respectant el medi ambient. Per això, estic altament compromés amb la transició energètica que requereix la societat i per a mi és un orgull poder estar aportant el meu xicotet gra de sorra formant part de la Càtedra de Transició Energètica Urbana.
Llegir més >>

Sergio Salmerón
Estudiant del Màster en Tecnologia Energètica per al Desenvolupament Sostenible
Vaig estudiar el Grau en Enginyeria de Recursos Minerals i Energia en la Universitat Politècnica de Cartagena i vaig realitzar el programa Erasmus + en la Universitat Tècnica d’Ostrava en la República Txeca. Actualment em trobe estudiant el Màster en Tecnologia Energètica per al Desenvolupament Sostenible en la Universitat Politècnica de València.
Considere intrigant i de vital importància el desenvolupament d’una transició energètica lliure d’emissions i justa per a tothom.
Llegir més >>
ESCOLTEM
LES VOSTRES
PROPOSTES
A la Càtedra tenim molt d’interés per escoltar i
recolzar propostes de grups d’interés, organitzacions de
la societat civil, administracions públiques, actors innovadors, etc.
que oferisquen solucions a reptes de la transició energètica a les ciutats.