Les comunitats energètiques de barri construeixen
un model energètic urbà distribuït, democràtic i descarbonitzat

COMUNITATS ENERGÈTIQUES DE BARRI

Contribuïm a promoure la participació ciutadana, la democratització de l’energia i la transició energètica a les ciutats a través del model de comunitats energètiques de barri.

Ho fem a través de dues línies de treball:

  • Desenvolupant models que optimitzen el consum compartit en comunitats energètiques que inclouen solar fotovoltaica, bateries, consum de xarxa i vehicles elèctrics. Optimitzem els coeficients estàtics i dinàmics i els consums residencial i comercial.
  • Participant en el projecte d’app Transició Energètica en Comunitat, que connecta als actors i els facilita que compartisquen recursos i organitzen accions col·lectives per a formar comunitats energètiques. La app és desenvolupada per l’ecosistema de transició energètica urbana de València, i resulta dels Desafiaments Comuns llançats pel festival d’innovació ciutadana Frena la Corba.

OPTIMITZACIÓ DE


COMUNITATS ENERGÈTIQUES

APP TRANSICIÓ ENERGÈTICA


EN COMUNITAT

ALTRES ÀREES


D'INVESTIGACIÓ

Descobreix què fem en altres línies d’actuació de la Càtedra.

PROSUMIDORS

Vore més

TRANSICIÓ JUSTA

Vore més

TAMBÉ ET POT


INTERESSAR

Visita les nostres seccions dedicades a “Publicacions” realitzades per l’equip d’investigació i mantín-te informat sobre les “Jornades” que realitzem per a poder participar com assistent.

JORNADES
I FORMACIÓ

Vore més

ACCEDEIX A
LES NOSTRES PUBLICACIONS

Vore més