Skip to main content

Descarbonitzar la ciutat i democratitzar l’energia

COMUNITATS ENERGÈTIQUES FOTOVOLTAIQUES I TÈRMIQUES

Les comunitats energètiques contribueixen a popularitzar la transició energètica. Contribuïm a promoure la participació ciutadana, la democratització de l’energia i la transició energètica a les ciutats a través del model de comunitats energètiques locals.

Per a això desenvolupem models que optimitzen el consum compartit en comunitats energètiques que inclouen solar fotovoltaica, bateries, consum de xarxa i vehicles elèctrics. Optimitzem els coeficients estàtics i dinàmics i els consums residencial i comercial. També desenvolupem demostradors per a primer validar i després escalar el model de comunitats energètiques tèrmiques.

Les comunitats energètiques fotovoltaiques i tèrmiques s’integren en els nostres models de Districtes d’Energia Positiva.

Les nostres propostes de nous models incideixen en la Mesa de Transició Energètica de València i en el Full de ruta de Transició Energètica cap a 2050, totes dues part de la missió València Ciutat Neutra en 2030. La fi última del nostre model de comunitats energètiques és obrir noves vies a la transició a la ciutat. Busquem aconseguir un impacte estratègic, consolidant un nou model que expandisca la transició a la ciutat, genere models de subministrament innovadors per a democratitzar la transició i ajude a consolidar l’ecosistema energètic de València.

COMUNITATS ENERGÈTIQUES


FOTOVOLTAIQUES I TÈRMIQUES

ALTRES PROPOSTES PER A LA


TRANSICIÓ ENERGÈTICA URBANA

TAMBÉ ET POT


INTERESSAR

Visita les nostres seccions dedicades a “Publicacions” realitzades per l’equip d’investigació i mantín-te informat sobre les “Jornades” que realitzem per a poder participar com assistent.

DIÀLEG

AMB L’ECOSISTEMA

Vore més

ACCEDEIX A
LES NOSTRES PUBLICACIONS

Vore més